...

Combi-sauna Vilsteren

De uitdaging was om een combi-sauna te realiseren in een ruimte met beperkte hoogte onder een schuin dak. Dit vroeg om een doordacht ontwerp dat zowel functioneel als comfortabel zou zijn binnen deze beperkte ruimte.
Product

Combisauna

Houtsoort

Licht espen en abachi

Grootte

L: 270 cm B: 170 cm H: 210cm

Impressie

Lig- en zitcomfort in een beperkte ruimte

Een van de grootste uitdagingen was het creëren van een interieur dat zowel een optimaal lig- als zitcomfort bood, rekening houdend met de beperkte hoogte onder het schuine dak. Het doel was om een sauna-ervaring te bieden die zowel comfortabel als functioneel was.

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we de opdrachtgever actief betrokken tijdens het bouwproces. Door proef te liggen en samen te overleggen, konden we bepalen hoe diep de bank onder het schuine dak kon worden geplaatst. Dit resulteerde in een maatwerkinterieur dat perfect was afgestemd op de behoeften van de klant.

Het resultaat mag er zijn: ondanks de uitdagende locatie biedt de combi-sauna een hoog comfortniveau. Dankzij het doordachte ontwerp en de nauwe samenwerking met de opdrachtgever hebben we een sauna gerealiseerd die niet alleen functioneel is, maar ook een plek van ontspanning en comfort biedt, zelfs in een niet-ideale saunaplek.

Plan een afspraak voor jouw droom sauna

Samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw droom sauna? Bel direct of maak online een afspraak en onze specialisten helpen je verder, puur informatief; je zit nergens aan vast!