...

Combi-glassauna Kootwijkerbroek

Vanuit de opdrachtgever was de wens duidelijk: een designsauna realiseren die naadloos opgaat in zijn omgeving. Dit betekende dat we niet alleen moesten zorgen voor een functionele sauna, maar ook voor een ontwerp dat perfect harmonieerde met de natuurlijke elementen rondom.
Product

Combi-glassauna

Houtsoort

Licht espen en abachi

Grootte

L: 240 cm B: 180 cm H: 210 cm

Impressie

Eenheid in ontwerp door hout en glas

Het grootste obstakel lag in het creëren van eenheid binnen het ontwerp. Dit vereiste een zorgvuldige selectie van houtsoorten en de juiste integratie van glas, om een esthetisch geheel te vormen dat de omgeving aanvulde in plaats van te overheersen. Om deze uitdaging te overwinnen, hebben we nauw samengewerkt met verschillende leveranciers en uitvoerende partijen tijdens de werkvoorbereiding.

Door afstemming en coördinatie konden we ervoor zorgen dat alle elementen van de sauna perfect op elkaar waren afgestemd, van de keuze van materialen tot de plaatsing ervan.

Het resultaat van deze intensieve samenwerking en zorgvuldige planning is een hoogwaardige designsauna die niet alleen voldoet aan de functionele eisen, maar ook een verfijnde esthetiek uitstraalt. De sauna versmelt moeiteloos met zijn omgeving, waarbij de natuurlijke schoonheid wordt versterkt door het doordachte ontwerp.

Plan een afspraak voor jouw droom sauna

Samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw droom sauna? Bel direct of maak online een afspraak en onze specialisten helpen je verder, puur informatief; je zit nergens aan vast!