...

Buitensauna Raalte

De opdracht was duidelijk: creëer een buitensauna die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk onder een zelfgebouwde overkapping. Dit vereiste een combinatie van vakmanschap en creativiteit om een harmonieus geheel te realiseren.
Product

Combisauna

Houtsoort

Licht espen en abachi

Grootte

L: 232 cm B: 225 cm H: 210 cm

Impressie

Optimaal warmtebehoud onder verschillende weersomstandigheden

Een van de grootste uitdagingen was het waarborgen van een optimaal warmtebehoud in de sauna, rekening houdend met verschillende weersinvloeden. Het doel was om een comfortabele sauna-ervaring te bieden, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

Om deze uitdaging aan te gaan, kozen we voor een combinatie van een krachtige saunakachel met een hoog warmtevermogen en goed geïsoleerde wanden. Door te minimaliseren op glas en te focussen op isolatie konden we het warmteverlies tot een minimum beperken, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden.

Het resultaat mag er zijn: een buitensauna met een buitengewoon hoog warmterendement, waarbij functionaliteit en maatwerk hand in hand gaan. Onder de zelfgemaakte overkapping biedt deze sauna een oase van warmte en ontspanning, ongeacht het weer buiten. Met trots presenteren we een project dat niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Plan een afspraak voor jouw droom sauna

Samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw droom sauna? Bel direct of maak online een afspraak en onze specialisten helpen je verder, puur informatief; je zit nergens aan vast!